Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Γλαστράκια!

Το θέμα του τι να κάνω δώρο στις δασκάλες των παιδιών με το κλείσιμο των σχολείων, είναι πάντα πονοκέφαλος για μένα...

Φέτος την ιδέα μου την έριξε η φίλη μου η Κωνσταντίνα (το Ντινιώ μου δλδ!) και το έκανα κι εγώ!

Αγόρασα πήλινα γλαστράκια, τα έβαψα με χρώμα πράσινο μαυροπίνακα, έγραψα ''Καλό καλοκαίρι'', στόλισα με κοχυλάκια, έπλεξα και μικρούλια καπελάκια που να παραπέμπουν σε καπέλα παραλίας (έλαααααααααα  να βάζουμε τη φαντασία μας να δουλεύει!!!!! χοοχχο ) και ο μικρός μου έγραψε το ονοματάκι του και ζωγράφισε ήλιους με κιμωλία!!!

Έκανε μια χαρά το γλυκούλι μου!!! Ο ήλιος μου!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου