Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Γατούλης κι Ελέφαντας!!

Το τελευταίο καιρό όλο και κάτι φτιάχνω...μικρά, μεγάλα, εύκολα, δύσκολα, γρήγορα, χρονοβόρα..

Έχω όμως και τη βάπτιση την άλλη Κυριακή που τρέχει και πιέζομαι!!Όταν με το καλό τα αποτελειώσω (τα της βάπτισης ντε!) θα σας βάλω φωτογραφίες!!!!

Για την ώρα έχουμε ζώα! Το γάτο ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος και είναι για τη πόρτα χαμηλά. Αυτά τα βαράκια μωρέ που βάζουν για να μην χτυπάνε με τον αέρα..Ούτε που ξέρω πως τα λένε.. Η ουσία είναι ότι εγώ το γάτο μου, δε τον έχω στα πατώματα να κυλιέται και να μου λερώνεται!!! Στολισμένος πάνω στη τραπεζαρία είναι!!χαχαχα!!Και ερχόμαστε στον ελέφαντα!!

Ο ελέφαντας δεν είχε κανένα σκοπό να γίνει... Επειδή στις εκλογές του προηγούμενου μήνα, ήμουν και τις δυο Κυριακές στο εκλογικό κέντρο ως γραμματέας της δικηγόρου, κι επειδή θα σηκωνόμουν στις 05:00 το επόμενο πρωί, και ξέροντας τι με περιμένει, σκέφτηκα το μεσημέρι του Σαββάτου να μη ξαπλώσω και κοιμηθώ και βρυκολακιάσω το βράδυ!! Να πλέξω κάτι για να κρατηθώ ξύπνια!!! Ε....αυτός με κράτησε ξύπνια!!χοχοχχο!

Όμορφος,εεε????
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου