Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)



Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Για τη καλοκαιρινή μας βολτούλα!!!

Εξαφανίστηκα πάλι.. Είναι που θα γίνω νονά τέλος του μήνα και τρέχω με τα της βάφτισης!! Τα φτιάχνω εγώ και όσο να' ναι ένα τρέξιμο το ρίχνω!! Όχι ότι δεν έχω φτιάξει τίποτα τον ένα μήνα και κάτι που λείπω!!! Όλο και με κάτι καταγίνομαι!!

Μου αρέσει πολύ να στολίζω σαγιονάρες!!Μα πολύ όμως!! Και επειδή έχω αρκετές - τα κλάτσαρα του τουρίστα που λέω εγώ!!χαχαχα!! - σε διάφορους χρωματισμούς, αποφάσισα να φτιάξω ένα ζευγαράκι σε πράσινους τόνους που δεν είχα!

Αυτές τις δερμάτινες σαγιονάρες τις είχα πάρει πριν 3 χρόνια (!) για να τις στολίσω!!Στην ώρα μου το αποφάσισα!!! Ας μείνει σας παρακαλώ ασχολιάστο το νούμερο 41!! Εγώ αγαπημένοι μου φίλοι, 39 νούμερο φορούσα. Έκανα το πρώτο μου αγοράκι, μεγάλωσε το πόδι, πήγε 40! Δεν επανήλθε... Κάνω το δεύτερό μου αγοράκι, 41 το ποδάρι μου!!Πάλι δεν επανήλθε...

Όχι πείτε μου..είμαι εγώ να κάνω άλλο παιδί!!;; Βατραχοπέδιλα από τα είδη αλιείας θα ψωνίζω.. :p

Έφτιαξα που λέτε τα λουλουδάκια μου με καλοκαιρινό νήμα, και τα πέρασα από πίσω και με λίγη ατλακόλ, τα έβγαλα να λιαστούν στο μπαλκόνι να κοκαλώσουν, έτσι ώστε να είναι πιο σταθερά πάνω στη σαγιονάρα. Έβαλα τις χαντρούλες, μου, τα κουμπάκια μου και τις κορδελίτσες μου, και τσουπ!!!  Έτοιμες να τις λανσάρω στον αποψινό μου καφέ!!!


1 σχόλιο:

  1. έγραψα ή δεν έγραψα??? έγραψα αλλά εξαφανίστηκε...το λοιπόν, πάμε πάλι απο την αρχή...ΤΕΛΕΙΕΣ είναι Λενιώ μου!!! Καλοφόρετες!!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή