Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)



Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Βαζάκια για είδη ραπτικής!

Κάπου τα πέτυχε το μάτι μου στο pinterest και μου άρεσαν πολύ!!Ε πόσο δύσκολο να είναι; σκέφτηκα.. Δε θέλει και ραπτομηχανή..Που κρίμα δηλαδή γιατί λύσσαξα να τη πάρω , την είχα μεγάλο καημό, και δεν έχει βρεθεί ένας ευλογημένος άνθρωπος να μου δείξει..Είχα βρει ένα βιντεάκι στο youtube που έδειχνε αναλυτικά τα πάντα όσον αφορά το μοντέλο της δικιάς μου, και είχα θυμάμαι πάρει ένα μεσημέρι και ένα πιατόπανο και του είχα αλλάξει τα φώτα στα γαζιά...

Κόλλησα...που ήθελα να καταλήξω και οι σκέψεις μου με έβγαλαν πάλι στο καημό της ραπτομηχανής;; Α ναι! 

Ευκολάκι λοιπόν!!Παίρνω τα σύνεργά μου, και έφτιαξα, το μεγάλο για τις καρφίτσες μου και το μικρό το έφτιαξα έτσι για τη πλάκα μου! Για τίποτα δε το έφτιαξα!!Χωράει όμως τις μικρές βελόνες μου!!Του βρήκα και αυτού χρήση!! Όσον αφορά τα βαζάκια; Εγώ τίποτα δε πετάω! Στα πάντα βρίσκω χρήση και αξιοποίηση! Το μεγάλο θυμάμαι το είχα αγοράσει 50 λεπτά (καταξοδέυτηκα! :) ) επειδή συνέχεια φτιάχνω μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού και είχα έλλειμμα από ένα βαζάκι! Πάντως κρατάω από τα πάντα!Από nutella , από σάλτσες, από βούτυρο,από τουρσιά, από βαφτίσεις!!Από τα πάντα!Και το μικρό είχε μέσα μέλι που ήταν μπομπονιέρα σε βάφτιση!! Μιααααα χαρά!!




2 σχόλια:

  1. αυτός ο καημός της ραπτομηχανής θα με φάει κ εμένα!! Ωραία πάντως τα έκανες τα βαζάκια!! Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Ντινιώ μου..Μεγάλος καημός δε λες τίποτα! Αλλά το έχω πάρει ζεστά!Μετά το Πάσχα θα τη στήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή