Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Macrame Owl!!

Λόγω λόξας με τις κουκουβάγιες, ψάχνω παντού για νέα σχέδια. Πως γίνεται και πέφτω πάνω σε σχετικό βιντεάκι  στο youtube που είχε μια κυριούλα η οποία έφτιαχνε μεγάλες κουκουβάγιες macrame για το τοίχο με χοντρό σκοινί!! Επειδή εγώ δε διέθετα χοντρό σκοινί (σαν καραβόσκοινο ήταν, τόσο χοντρό!) το έκανα με μαλλί πλεξίματος. Εντάξει..έχει λαθάκια...αλλά είναι κουκουβάγια και μου αρέσει!! Η επόμενη θα μου βγει καλύτερη!!! Έτσι λέω δηλαδή..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου