Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Για τις νονές!


Σε προηγούμενη ανάρτηση , είχα βάλει τα δωράκια για τις νονές των αγοριών μου πέρσι το Πάσχα. Κάθε χρόνο τους κάνω δωράκια, είτε είναι Πάσχα είτε Χριστούγεννα. Για φέτος έφτιαξα λαμπαδίτσες. Έπλεξα δυο κουνελάκια σε κρίκους για κουρτίνες (ναι..ναι!! αυτό με τα αυτιά και το κορδελάκι είναι κουνέλι! :) ) , και μερικά λουλουδάκια, έβαλα και στρασάκια με το φφφφφφφανταστικό μου κολλητήρι για στρας (καινούργιο απόκτημα!), τα κόλλησα όλα πάνω σε στεφανάκια με ένα κορδελάκι για να κρεμαστούν μετά στο τοίχο για παράδειγμα, σκοινί και τσουπ!!  Έτοιμες για το βράδυ της Ανάστασης!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου