Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)



Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Lalaloopsy!!

Τη συγκεκριμένη κούκλα εγώ δε την ήξερα.. λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων την έμαθα. Και γιατί παρακαλώ να τη ξέρω τη μανΔάμ?? Εγώ αγόρια έχω!! χαχα!!

Σαν κούκλα μου αρέσει πολύ. Θα μου άρεσε καλύτερα βέβαια να ήταν υφασμάτινη όπως φέρνουν τα στοιχεία της και όχι αυτή η πλαστικούρα.. Never mind!

Την έφτιαξα λοιπόν σε μέταλλο!! Την έκοψα ωραία - ωραία, την έτριψα, τη γυαλοχάρτισα (πσσσ λέξη!! :) ) της έκανα τα ειδικά της εφέ με τα εργαλεία του χαλκού και την έβαψα. Το φιογκάκι είναι πλεκτό με βελονάκι. Η φουστίτσα από τσόχα, τα ματάκια από κουμπάκια και οι βλεφαρίδες από μαύρο σατέν!  Και φυσικά τα στρασάκια με το ειδικό μου κολλητήρι για στρας!! Το οποίο το σνόμπαρα η δικιά σου.. του στυλ ''σώπα μωρέ με τα στρασάκια, τα ροζουλιά, τα κοριτσάκια, τα νια νια νια νιανια νια νια''!!! Και όμως!! Είναι απίθανο!!

Μου πήρε κάμποσο..Αλλά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε!!!! Και τσουπ!! Πάνω στο κερί για το βράδυ της Ανάστασης!! Και μετά, μπορεί άνετα να κρεμαστεί από το κορδελάκι της!!



4 σχόλια:

  1. ποτε μη λες ποτε λοιπον .... μπορει να ειστε τιγκα στα αυτοκινητακια αλλα σου παει και το κοριτσιστικο στο χερι ..... μωρε λες? για σκεψου το!!!
    κουκλα η Λαλαλουπσι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου, μπορεί το χέρι μου να πάει στο κοριτσίστικο αλλά μέχρι εκεί!!! Μη ξεχνιόμαστε!!!χαχα!

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα !
    Υπέροχος ο τρόπος που συνδύασες τόσο διαφορετικά υλικά !!!! Πολύ γλυκούλα η κουκλίτσα σου !!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Νίκη!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Θα τα λέμε λοιπόν!

      Διαγραφή