Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Ζωάκια!!

Αν μπορούσα, θα είχα γεμίσει όλους τους τοίχους μου με καρφάκια και θα κρέμαγα τα πάντα!!Τα συγκεκριμένα τα έχω φτιάξει εδώ και μέρες και τα έχω κρεμάσει από το πολύφωτο στο σαλόνι!! 

Από χτες το μεσημέρι δεν έχω φτιάξει όμως τίποτα, κι αυτό είναι μεγάλο θέμα για μένα..Έχω πέσει τέζα με ίωση (τρομερό πονοκέφαλο και πυρετό) και με το ζόρι κάνω τη σημερινή ανάρτηση..
Και χτες που δε μπορούσα ν' ανοίξω τα μάτια μου από το πονοκέφαλο και φυσικά δε κοιμόμουν από το πόνο, σκεφτόμουν τι άλλο θα φτιάξω!!Και η αλήθεια είναι ότι έχω μερικές ιδέες ακόμα..

Κουκουβάγιες και κοτούλα από μέταλλο και τσόχα!!!  Βγήκαν αρκετά μεγάλα όμως για να πεις ότι θα τα βάλεις σε λαμπάδα...ή μάλλον στο μεγάλο το κερί της Ανάστασης θα ταιριάζει μωρέ..Θα το δοκιμάσω αύριο που ευελπιστώ να αναρρώσω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου