Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Γούρια!!

Καλά,ε? Μέσα στο κλίμα είμαι!! σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα κ εγώ βάζω τα Χριστουγεννιάτικά μου!!χαχαχα!! Ε τι να κάνω μωρέ?? Τώρα ξαναφτιάχνω εκ νέου το blog, τώρα τα βάζω!! εσείς άμα θέλετε, προσπεράστε τα και δείτε τα το Δεκέμβρη!χαχα!!

Έχω χρησιμοποιήσει μέταλλο, τσόχα, έβαλα και το βελονάκι μου, ξύλα κανέλας , στεφανάκια, χαντρούλες, κορδελίτσες...

Αυτό είναι με βελονάκι!


Σ' αυτό, έχω χρησιμοποιήσει ορείχαλκο. Μόνο!!


Αυτά είναι τα ημερολόγια σκουπάκια για τις δασκάλες στο προνήπιο του μικρού!! Και βελονάκι βεβαίως - βεβαίως! :)Στο στεφανάκι έχει σπιτάκι από αλπακά και χρώματα βιτρώ!


  Χα! Και αυτό το οποίο ήταν και το πιο μπελαλίδικο, είναι με βελονάκια και επένδυση από πίσω όλο με τσόχα! Και έχει και ένα καθρεφτάκι με το 2014!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου