Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Πάσχα!!

Αυτά τα μπουκαλάκια ούτε που θυμάμαι από που τα είχα κρατήσει.. γενικώς μαζεύω διάφορα και αααααμα και οοοοοταν μου χρειαστούν τα ξεθάβω! :)

Έφτιαξα σπιτικό λικέρ φράουλας, τα διακόσμησα και τα έδωσα στις νονές των αγοριών! Μαζί και με ένα καλαθάκι με κατασκευές τους!!!

Φέτος θα έχουν δώρο τη λαμπάδα τους (στα σκαριά είναι..) και σπιτικό γλυκό του κουταλιού, τι άλλο??Φράουλα!! :)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου