Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Ρολόγια!

Μου αρέσουν πολύ!! Και αυτό το τικ - τακ ουδόλως με ενοχλεί!!!

Με το συγκεκριμένο ρολόι, το τι γέλιο έχουμε ρίξει!!! Από πίσω έχει ξύλο. Για να μπορέσουν όμως οι δείκτες να γυρνάνε χωρίς να μπερδεύονται στις τριχούλες από το μαλλί, το ξύλο θα έπρεπε να είναι πολύ λεπτό!Έλα όμως που το δικό μας δεν είναι!!χαχαχα!! Και δείχνει μονίμως 11:20! Η οποία ώρα - αν το καλοσκεφτείς - μια χαρά είναι!! Και για πρωί και για βράδυ!! :)


Αυτό το ρολόι - η ''Μηλιά'' που λέω - βγήκε από σπόντα κι αυτή.. Ήθελα το λοιπό να κάνω ένα δέντρο. Μεγάλο - μεγάλο, με κορμό και να το κολλήσω πάνω σε λινάτσα και όλο αυτό κρεμαστό στο τοίχο !! Ναι καλά... Με τίποτα δεν έβγαινε ο κορμός.. Και αφού είχα κάπως προχωρήσει τους κύκλους, λέω :''μωρέ δε κάνω άλλο ένα ρολόι??''. Το οποίο έχει από πίσω ξύλο πάχους 4mm το οποίο είναι το ιδανικό!!Και δουλεύει!
Έχω βέβαια φτιάξει και άλλο ένα τίγκα στη κουκουβάγια..αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το κολλήσω στο ξύλο..εν καιρώ κι αυτό! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου