Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)



Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μπανανολικέρ!!

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους!! Τι να ευχηθώ;;; Υγεία, υγεία, υγεία και τίποτε άλλο!! Να μας έχει ο Θεός καλά, γερούς και δυνατούς να περνάμε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν!!

Και τι θα σας κεράσω εγώ λόγω της ημέρας;;;;; εεεεε;;; τιιι;;

Πριν κλείσουν το λοιπό τα σχολεία, και ενώ ήμουν στο κέντρο της πόλης για κάτι ψώνια, με παίρνει ο δάσκαλος του Π. να μου πει ότι τον πονάει η κοιλιά του. Και επειδή είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη και τα θέματα υγείας τα διαχειρίζομαι νορμάλ άρχισα σαν τη παλαβή να τρέχω, φορτωμένη και να παραμιλάω σαν την Αστέρω..

Μη τα πολυλογώ, τον πήρα τον πήγα παιδίατρο, μια χαρά ήταν, αλλά να έτρωγε για μια δυο μέρες ελαφριά. Πήγα λοιπόν και πήρα μερικές μπανάνες και μήλα. Γιατί σ' αυτό το σπίτι, τα φρούτα δε τα τρώει κανένα παιδί..

Τέλος πάντων, από  την όλη υπόθεση έμειναν 4 μπανάνες τις οποίες μπιαχ εγώ δε τις πλησιάζω (μόνο σε κρέπα/βάφλα με nutella , τριμμένο φουντούκι, σταγόνες μπέιλις και δε συμμαζεύεται ,χαχαχα!!), οπότε κάτι έπρεπε να τις κάνω για να μη τις πετάξω..

Μια φίλη λοιπόν η Ελευθερία , είπε εκείνη την ημέρα ότι έφτιαξε λικέρ μπανάνας! Μωρέ δε το δοκιμάζω λέω κι εγώ; Σούπερ βγήκε!! Αν κι εγώ προτιμώ περισσότερο το λικέρ φράουλας, μπορώ να πω ότι κι αυτό πίνεται αρκετά ευχάριστα!!



4 σχόλια:

  1. Μμμμ ωραίο το λικεράκι! Στην υγειά σου Λένη, χρόνια πολλά και καλά! Πάντα γερή όλη η οικογένεια σου! Σε νιώθω, είμαι κι εγώ το ίδιο ψύχραιμη στις ασθένειες :))) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην υγειά σου Ρενέ και ανταποδίδω τις ευχές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλά Λένη! Δεν ήξερα πως μπορείς να κάνεις λικερ με μπανάνα ;) η διαδικάσια είναι ίδια με τη φράουλα? Πρόσεχε με το καινούργιο σου σπιτάκι :)) οι κουκουβάγιες ωραίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά και καλά και σε σένα!! Γίνεται όπως σχεδόν και με τη φράουλα!Μόνο που μετά τις δυο μέρες στο ψυγείο, φτιάχνεις σιρόπι και ένα έξτρα υλικό: εσάνς μπανάνας δυο σταγονίτσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή