Ξεκίνημα!!

Βασικά καλησπέρα σας!!!


Δλδ δεν είμαι καινούργια εγώ που με βλέπετε..οοοοοχι!! Το προηγούμενο blog ( www.mepolimeraki.blogspot.com ) μου υπάρχει ακόμα..Βέβαια..το οποίο μπαίνω και το βλέπω..βέβαια και πάλι.. μόνο που η έξυπνη κάτι πάτησα και guess what??? Βγήκα από συντονίστρια και διαχειρίστρια από μόνη μου!! Και φυσικά δεν έχω δικαίωμα να κάνω το οτιδήποτε!! Όχι δλδ ποιος άλλος καταφέρνει και αφήνει το μαγαζί του ξέμπαρκο χωρίς καραβοκύρη στον ωκεανό του internet!!??


ΕΓΩ!!


Δε πειράζει όμως!! Η Google θα ανεχτεί άλλο ένα blog μου και επειδή τα περισσότερα θα τα κάνω Copy - Paste από το άλλο,να έχει το νου της ότι δεν κλέβω πνευματικά δικαιώματα!! Δικά μου είναι, ότι θέλω τα κάνω!!χαχαχαχαχα!!


Όσα λοιπόν έχω μεταφέρει μόνο ως φωτογραφίες, μη μου χολοσκάτε!! Θα τα βρείτε με σχόλια, τα υλικά τους και σε μερικά και τον τρόπο κατασκευής τους, στην παραπάνω διεύθυνση του προηγούμενου blog!! !!


Και εις άλλα με υγεία!! :)Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Τσαντάκι!!

Τι άλλο? Κουκουβάγια! :) Το πόσο δυσκολεύτηκα με τους κύκλους!! και το κεφάλι όμως..Γιατί εγώ αν δε βλέπω βιντεάκι και γραπτό pattern δε μπορώ! Αυτό το έκανα χωρίς τίποτα από τα παραπάνω..

Και ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που τελικά το κατάφερα, που το κουμπί το έβαλα εκεί που το έβαλα αντί για κάτω, εκεί δλδ που έπρεπε!! χαχαχα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου